Domeinnaam checker Check of je domeinnaam nog vrij is..

Hosting van uw website in één pakket met alle belangrijke internetdiensten!

De hosting van uw zakelijke website wordt ondergebracht op onze eigen servers. Betrouwbaar en wel zo gemakkelijk, want bij ieder probleem hebben beide partijen direct toegang tot uw website. Hosting bij CroesInternet is enkel bedoeld voor zakelijke partners, u kunt niet bij ons terecht voor hosting alleen. Bent u klant bij CroesInternet, dan valt de hosting van uw site automatisch in het pakket. Voordeel van hosting op één van onze webservers is dat u -anders dan bij een doorsnee hostingbedrijf- alleen betaalt voor wat uw website nodig heeft.

Shared Hosting

Shared webhosting houdt zoveel in als het delen van één server met meerdere websites. Dit is met name interessant als uw website een gemiddeld aantal bezoekers genereert. De kosten van onderhoud, hardware en software worden bij shared hosting verdeeld over meerdere klanten, en is daardoor voordeliger voor u. In verreweg de meeste gevallen past shared webhosting bij uw zakelijke website.

Dedicated Hosting

Voor grote websites zoals uitgebreide webshops, mediasites en websites die uitzonderlijk veel traffic genereren is dedicated webhosting de oplossing. Uw website draait op een eigen server, en heeft alle ruimte voor groei. Als u een eigen webserver huurt bij CroesInternet, dan heeft u geen omkijken naar onderhoud.

Webhosting bij CroesInternet

CroesInternet biedt heldere en inzichtelijke afspraken. Standaardwerk komt niet in ons woordenboek voor: iedere website is een nieuwe uitdaging die maatwerk vereist. Wel mag u standaard van ons verwachten dat u van tevoren altijd weet wat u gaat betalen, en welk rendement bij uw website past!