Domeinnaam checker Check of je domeinnaam nog vrij is..

DC2 Amsterdam webhosting

Als bedrijf is een website een onmisbaar onderdeel vandaag de dag. Daarop kunnen klanten snel en eenvoudig zien of uw bedrijf aansluit bij de wensen van de consument. Met uw bedrijfswebsite kunt u in één oogopslag laten zien waar uw bedrijf voor staat en welke diensten er worden aangeboden. Voor de potentiële kopers van uw diensten en producten kunt u tevens achtergrondinformatie aanbieden, zodat een klant alles te weten kan komen over een gewenst product. Natuurlijk dient een bedrijfswebsite er verzorgd uit te zien. Een website moet de aandacht van de bezoeker trekken, zonder dat het schreeuwerig wordt. Anders is een consument geneigd om een andere website te bezoeken. Maar met een website alleen bent u er niet. U heeft namelijk serverruimte nodig om uw website te hosten. CroesInternet helpt u graag om uw website te hosten. Wij werken met heldere afspraken, duidelijke prijzen en uitstekende service.

Website hosten?

Een website hosten kan eenvoudig bij CroesInternet. Wij werken met serverruimte van DC2 Amsterdam. Een betrouwbare locatie waar uw website veilig beheerd wordt en er streng op wordt toegezien dat de server draaiende blijft. Niets is vervelender als uw website onbereikbaar is voor klanten. Hosten bij CroesInternet betekent alleen betalen voor wat u gebruikt. Als klant van CroesInternet is de hosting zelfs gratis in het DC2 Amsterdam.

Shared & Dedicated hosting

Voor sites in opbouw is Shared Hosting de uitkomst. Samen met een aantal andere websites gebruikt u één server. Hierdoor blijven de kosten laag, zonder dat het ten koste gaat van de prestaties van uw website. Voor grotere websites biedt CroesInternet Dedicated Hosting aan in DC2 Amsterdam. U krijgt dan de beschikking over een eigen server, met mogelijkheden om uw website gestaag te laten groeien. CroesInternet zorgt voor het onderhoud zodat u zich volledig kunt bezighouden met de website.