Domeinnaam checker Check of je domeinnaam nog vrij is..

Linkbuilding op hoog niveau

Naast het optimaliseren van de teksten op uw website is er nog meer nodig om hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines te komen: linkbuilding. Dit is kort gezegd het verzamelen van in- en uitgaande links van en naar uw website. De gedachte van de zoekmachines is namelijk: hoe populairder een website, hoe meer verwijzingen er over en weer zijn. CroesInternet helpt u graag bij het linkbuilden, wat vaak een lastig onderdeel van websiteoptimalisatie blijkt te zijn wanneer webmasters zelf aan de slag gaan.

Linkbuilden, kan ik dat zelf niet?

Veel websites proberen eerst zelf goede linkbuildingresultaten te krijgen. Door het inkopen van links, het aanmelden van hun website bij veel directories en het verzamelen van alle verwijzingen die maar iets met de inhoud van hun eigen website te maken hebben. Echter, in de praktijk blijkt deze manier van linkbuilding weinig resultaat op te leveren. CroesInternet werkt met professionals op het gebied van linkbuilden en kan uw website voorzien van de juiste links die ook echt resultaat opleveren. Linkbuilding is immers geen kwestie van zoveel mogelijk links verzamelen. Een verwijzing moet ook nog relevant zijn, de verwijzende website dient actueel te zijn en de inhoud moet grotendeels overeenkomen. Het vinden van deze websites is lastiger dan veel webmasters denken, maar de experts van CroesInternet zullen ervoor zorgen dat uw website populairder wordt en hogerop komt in de zoekresultaten.

Kwaliteit hoog in het vaandel

CroesInternet gaat niet uit van kwantiteit, maar van kwaliteit. De website is het visitekaartje van uw bedrijf en moet aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten. De consument moet geïnteresseerd raken in de producten en diensten van uw bedrijf. CroesInternet levert de benodigde kwaliteit en houdt niet van half werk. Onze professionele linkbuildingservice zal de populariteit van uw website doen toenemen. Het is wel van belang dat u uw website actueel houdt na de SEO-optimalisatie.