Domeinnaam checker Check of je domeinnaam nog vrij is..

Over ons

CroesInternet is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met het optimaliseren, hosten en draaiende houden van uw website. CroesInternet werkt uitsluitend met professionals op het gebied van SEO, hosting, backoffice en webdesign. Bij ons bent u niet één van de velen. Elke website vereist een aparte aanpak. In samenspraak met u bespreken we de wensen en vereisten zodat we u perfect kunnen helpen.

Diensten

CroesInternet is gespecialiseerd in SEO-diensten, waaronder linkbuilding en SEO-teksten. Bij linkbuilding gaat het om het plaatsen van verwijzingen van en naar uw website, zodat uw populariteit toeneemt. Het doel is, net als bij SEO-teksten, om hogerop te komen tussen de zoekresultaten. SEO-teksten worden geoptimaliseerd aan de hand van keywords, waarop u gevonden wenst te worden. CroesInternet biedt ook webdesign aan voor een strak uitziende website. Met een backoffice-systeem van CroesInternet zorgt u er voor dat uw website prima draait en doet wat hij moet doen. Om uw bedrijfswebsite in de lucht te houden heeft CroesInternet serverruimte beschikbaar in het DC2 te Amsterdam. Webhosting is bij ons in goede handen.

Waarom CroesInternet?

CroesInternet werkt met echte vaklui. Voor elke dienst hebben wij een specialist. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging voor CroesInternet en wij leveren alleen maatwerk. Wij houden van goede afspraken, strakke deadlines en duidelijkheid. Bij CroesInternet weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en vraag een gratis offerte aan. U ontvangt zo snel mogelijk een prijsoverzicht van de gewenste diensten. Wij begroeten u graag als nieuwe klant.